Maak een testrit met de nieuwe CUPRA Tavascan!

Vul onderstaand formulier in om een testrit te maken. 

Volledig elektrisch, focus op performance

Met onze eerste volledig elektrische SUV bent u verzekerd van kracht en performance. Twee elektromotoren leveren samen 340 pk op alle vier de wielen. En dankzij het 77 kWh accupakket komt u tot 522 kilometer ver.

 

Een nieuwe aandrijflijn

Verlichte logo's benadrukken het CUPRA karakter: een SUV vol kracht en emotie. Het vooraanzicht is van veraf herkenbaar: de nieuwe CUPRA vormgeving uit zich in de kenmerkende koplampen met drie driehoekigeLED-lampen.

Stap in een wereld vol exclusiviteit

De ergonomisch ontworpen kuipstoelen voelen comfortabel aan en zorgen voor een dynamische rijervaring. Samen met de instelbare sfeerverlichting vormt het de perfecte balans tussen rijgenot voor de bestuurder en comfort voor de passagiers.Ook het interieur is een design hoogstandje dankzij het gebruik van exclusieve materialen en sculpturale vormen.

Focus op de weg

Het digitale systeem vormt het hart van de CUPRA Tavascan: de 100% elektrische SUV komt met een 15” infotainmentsysteem, de grootste tot nu toe van alle CUPRA modellen. Het nieuwe geluidssysteem met 12 speakers van Sennheiser zorgt voor een subliem geluid.

Formulaire :

Photo 1 / 1

CUPRA Delbar Tournai

Chau. de Bruxelles 211, 7500 Tournai